Leerkracht middenbouw (0.6-0.8 fte) - SBO It Oerset

‘Waar je wordt wie je bent’

Ben jij een enthousiaste, leergierige leerkracht en ben je op zoek naar een moderne en ambitieuze werkomgeving? Dan zoekt Ambion jou!

Wij zoeken per 1 augustus 2022 voor SBO It Oerset in Heerenveen een:

Leerkracht middenbouw (0.6-0.8 fte)

Eerst het kind en dan de leerling. Dat is waar wij als team van SBO It Oerset voor gaan en staan. Omdat wij alle leerlingen in de regio een onderwijsplek willen bieden, openen wij in het nieuwe schooljaar een extra middenbouw groep. Dus zijn wij per 1 augustus 2022 op zoek naar een enthousiaste leerkracht middenbouw die ons team komt versterken.

Je gaat deel uit maken van een bevlogen team, waarbij gezamenlijke verantwoordelijkheid op 1 staat. Je krijgt de kans om te werken met een groep van ongeveer 14 leerlingen in de middenbouw. Zij hebben jou nodig om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen zetten.

Wij zoeken een onderzoekende leerkracht die houdt van omgaan met verschillen. Jij bent pedagogisch sterk en kan goed inschatten wat de onderwijsbehoeften zijn van de leerlingen. Door een goed pedagogisch en didactisch klimaat komen kinderen bij jou in de klas tot bloei! Je wordt daarbij ondersteund door ons ondersteunings-  en specialistenteam.

Wij vragen:

  • PABO-diploma
  • Goede contactuele, sociale en reflectieve vaardigheden
  • Vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch sterk onderlegd
  • Master SEN pré

Ambion staat voor ambitie in onderwijs
Ambion is een professionele onderwijsorganisatie waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. Op het gebied van onderwijs en werkgeverschap hebben wij duidelijke ambities.

Onze 24 scholen vormen een eigentijdse, uitdagende werk- en leeromgeving waarin talenten worden ontdekt en ontwikkeld. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend om onze ambities te verwezenlijken.

Heb je vragen
Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen opnemen met Renske Hoogeveen (directeur). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-30 08 38 56. Meer informatie over SBO It Oerset vind je op www.it-oerset.nl

Enthousiast?
Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan uiterlijk maandag 9 mei jouw brief met motivatie naar vacatures@ambion.nl ovv Vacature leerkracht middenbouw SBO It Oerset. 
De gesprekken vinden plaats op It Oerset op donderdag 12 mei tussen 15.00 en 19.00.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.