(VACATURE INGEVULD) Leerkracht groep 4, 5, 6 (0,4 fte) - OBS De Schakel

Voor onze fijne combinatiegroep 4,5,6 van 16 leerlingen zoeken
we een nieuwe collega die ons team komt versterken.

Ben jij een leergierige leerkracht, heb je een passie voor de middenbouw en zie je lesgeven in een combinatiegroep als een uitdaging? Ben jij op zoek naar een fijne en ambitieuze werkomgeving waarin de ontwikkeling van kinderen centraal staat? Dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken!

Wij zoeken met ingang van 1 november 2022 voor OBS De Schakel in Rotsterhaule:

Leerkracht groep 4,5,6 (0,4 fte)
(bij voorkeur op donderdag en vrijdag)

Wij bieden de kinderen uitdagend en persoonlijk onderwijs door samen toekomstgericht te spelen, leren en ontwikkelen. We willen kinderen laten ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en nodig hebben om op te kunnen groeien in de toekomstige maatschappij, door samenwerken, samen leren en samenleven.

De Schakel is een kleine persoonlijke dorpsschool in Rotsterhaule/Sintjohannesga. Er zitten 50 kinderen op onze school, verdeeld over 3 combinatiegroepen. Je gaat deel uitmaken van een ontwikkelingsgericht team dat bestaat uit 5 leerkrachten, 3 onderwijsassistenten een Intern Begeleider en een directeur. We zijn een IPC-school en bouwen dit schooljaar sterk aan het IPC-onderwijs, de kwaliteitszorg en het didactisch handelen via verschillende trainingen waar ook jij in het kader van professionalisering aan meedoet. Met werkdrukmiddelen en met tijd op studiedagen creëren we ruimte voor het team om groei door te maken en ambities vorm te geven. Ook heeft iedere combinatiegroep bij ons een onderwijsassistent ter ondersteuning. Door deze ruimte hebben we het goed met elkaar, kunnen we de werkdruk laag houden en kinderen inspirerend onderwijs bieden.

Wij zoeken een enthousiaste en onderzoekende leerkracht die bereid is om, samen met een ervaren duo-partner, les te geven in onze combinatiegroep 4,5,6. Jij bent didactisch sterk en kunt daardoor goed inspelen op de onderwijsbehoeften van de leerlingen. De voorkeur gaat uit naar inzet op de donderdag en vrijdag, maar we nodigen je ook uit om te reageren als je op andere dagen beschikbaar bent.

Wat is nodig?

  • PABO-diploma;
  • Goede contactuele, sociale en reflectieve vaardigheden;
  • Vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch sterk onderlegd.

Ambion staat voor ambitie in onderwijs
Ambion is een professionele onderwijsorganisatie waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. Op het gebied van onderwijs en werkgeverschap hebben wij duidelijke ambities.

Onze 24 scholen vormen een eigentijdse, uitdagende werk- en leeromgeving waarin talenten worden ontdekt en ontwikkeld. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend om onze ambities te verwezenlijken.

Heb je vragen?
Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Niels Broersen (directeur). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-51051981. Meer informatie over de school vind je op www.deschakelrotsterhaule.nl.

Enthousiast?
Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan jouw brief met motivatie uiterlijk maandag 24 oktober naar niels.broersen@ambion.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.