(VACATURE INGEVULD) Leerkracht groep 3-4 (0,4 fte) - Tjongerschool

‘Wij zoeken een nieuwe collega om ons team te versterken en onze kinderen van groep 3/4 op eigenwijze les te geven op donderdag en vrijdag!’

Ben jij een enthousiaste en leergierige leerkracht, heb je humor en passie voor het onderwijs? En ben jij op zoek naar een fijne en ambitieuze werkomgeving waar we uitdagingen samen aangaan? Dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken!

Wij zoeken op korte termijn voor de Tjongerschool in Mildam een:

Leerkracht groep 3/4 (0.4 fte)
Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract en eventueel uitbreiding van uren

Bij ons op school willen we elk kind leren kennen en uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Dat is waar wij als team van de Tjongerschool voor gaan en voor staan. Wij zijn een dorpsschool met een profiel. We vangen namelijk ook kinderen op met een voorsprong. Bij ons worden alle kinderen worden bij ons gezien en krijgen aanbod dat bij ze past. Dit doen we in samenwerking met zowel onze intern begeleider als onze Hb-specialist, omdat elk kind zich het best ontwikkelt als ons leeraanbod goed aansluit. 

We werken thematisch, dat biedt onze kinderen uitdaging en verdieping. Ben jij creatief en vind je het ook leuk om je lesstof verder te verdiepen in thema’s, kom dan ons team versterken!

Je gaat deel uit maken van een bevlogen team, dat samen optrekt om ons onderwijs vorm en inhoud te geven. Dit doen we graag in een goede sfeer. We leren en lachen met elkaar, maar soms moeten we ook met elkaar doorzetten en weer opstaan als iets lastig was. We delen met elkaar zodat onze samenwerking mooi onderwijs oplevert.

Wij zoeken een onderzoekende leerkracht die houdt van omgaan met verschillen. Jij bent pedagogisch sterk en kan goed inschatten wat de onderwijsbehoeften zijn van de leerlingen. Door een goed pedagogisch en didactisch klimaat komen kinderen bij jou in de klas tot bloei!

Wij vragen...

  • PABO-diploma;
  • Goede contactuele, sociale en reflectieve vaardigheden;
  • Vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch sterk onderlegd.

Ambion staat voor ambitie in onderwijs
Ambion is een professionele onderwijsorganisatie waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. Op het gebied van onderwijs en werkgeverschap hebben wij duidelijke ambities.

Onze 24 scholen vormen een eigentijdse, uitdagende werk- en leeromgeving waarin talenten worden ontdekt en ontwikkeld. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend om onze ambities te verwezenlijken.

Heb je vragen?
Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Nancy Liepert (directeur). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-57714932. Meer informatie over De Tjongerschool vind je op www.tjongerschool.nl

Enthousiast?
Ben je enthousiast en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan uiterlijk woensdag 5 oktober jouw brief met motivatie naar nancy.liepert@ambion.nl ovv Vacature leerkracht Tjongerschool. De gesprekken vinden woensdag 12 oktober tussen 15.00 en 19.00 uur plaats op de Tjongerschool.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.