HR-adviseur

Ook de komende jaren blijft Ambion zich ontwikkelen als een kwalitatieve, moderne onderwijsorganisatie en werkgever. Vanuit het nieuwe strategische koersplan speelt HR een belangrijke rol in de realisatie van onze doelstellingen door optimalisatie en vernieuwing. Daarbij zoeken wij niet alleen naar ideeën. Juist aan de realisatie van die ideeën in de verbinding en vanuit vertrouwen hechten wij grote waarde.

Daarom wil Ambion haar HR-team uitbreiden en zoeken wij een zelfstandige, bevlogen 

HR-adviseur met visie, ambitie en ontwikkelkracht  
0,6 – 0,8 fte (bespreekbaar) 

Het HR-team bestaat uit vijf betrokken collega’s met uiteenlopende HR-portefeuilles. Naast een gezonde werkethos is er ook veel ruimte voor ontwikkeling, humor en persoonlijke aandacht. Als HR-adviseur ben je voor medewerkers en schooldirecteuren het aanspreekpunt op HR-gebied. Je bent binnen Ambion een belangrijke schakel voor iedereen die zich wil (blijven) ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor de HR-advisering en beleidsondersteuning bij de ontwikkeling van het tactische HR domein. Je houdt je bezig met organisatie brede HR-vraagstukken en projecten. Voor 2023/2024 staan een aantal interessante, uitdagende projecten op onze HR-agenda. Je bent hierin een pro-actieve gesprekspartner die vanuit kennis en ervaring nieuwe inzichten brengt en daadkrachtig handelt. Je werkt in opdracht van en legt verantwoording af aan de strategisch beleidsadviseur HR.

Wat breng jij mee? 

 • Je bent een communicatief vaardige collega, gericht op samenwerking;
 • Je begrijpt het belang van samenwerken, beschikt over organisatiesensitiviteit en bent daadkrachtig;
 • Je bent proactief, enthousiast, verbindend en relationeel sterk;
 • Je weet de zakelijke en “zachte” kant van het HR-vak naadloos te verbinden op een manier die past bij onze Ambion visie.
 • Je hebt HBO werk en denkniveau, met bij voorkeur opleidingsrichting Personeel & Organisatie;
 • Uit alles straalt jouw passie voor het HR-vak; jij brengt je eigen kennis, kunde en visie mee.  

Wat bieden wij? 

 • Een veelzijdige baan en een mooie werkplek, waar jij samen met je collega’s een belangrijke bijdrage kunt leveren aan Ambion op HR-gebied;
 • Veel ruimte, maar ook verantwoordelijkheid bij het invullen van de functie.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Inschaling conform loonschaal OOP CAO-PO, schaal 10, trede afhankelijk van ervaring;
 • Je werkplek en standplaats is op het Servicebureau van Ambion in Oudeschoot. 

Bijt jij je vol enthousiasme vast in HR-processen en zit continue verbetering in jouw DNA? Loop jij warm voor onze (HR) ambities? Dan zoeken we jou!  

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Linda Meijer, strategisch beleidsadviseur HR 0513-65 66 56 of linda.meijer@ambion.nl . Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande, dan ontvangen wij graag je sollicitatie, bestaande uit jouw motivatiebrief en cv, voor 25 september aanstaande via vacatures@ambion.nl o.v.v. HR-adviseur.