Werken bij

Ben je een onderwijsprofessional en zoek je een uitdagende, moderne werkomgeving waar je je nog verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Ambion staat voor Ambitie in Onderwijs. Wij willen kwalitatief goed en aantrekkelijk onderwijs geven op al onze scholen. Als je bij Ambion solliciteert, verwachten we daarom dat je beschikt over de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor de betreffende functie.

Vacatures publiceren we op deze pagina. Daarnaast is het altijd mogelijk om je aan te melden als invalleerkracht of
-onderwijsassistent.

Schooldirecteur (0.8 - 1.0 fte) - OBS Ekke de Haan

Wij zoeken een directeur voor OBS Ekke de Haan (0.8 - 1.0 fte). Op deze school leren we van elkaar en hebben we openheid hoog in het vaandel staan. Vertrouwen en verbinding zijn belangrijke waarden. We werken vanuit een duidelijke structuur met voor iedereen dezelfde regels en afspraken. Successen vieren we, en complimenten geven hoort daarbij. Iets voor jou? Reageer dan snel!

Lees meer

Schooldirecteur (0.8 fte) - De Compagnonsschool

Altijd al willen werken op een (bijna) Apple Distinguished School? Dan is dit je kans! Voor OBS De Compagnonsschool zoeken wij een directeur (0.8 fte). Bij ons ontdekken en verkennen leerlingen hun eigen talenten. Wij leren ze hun weg te vinden in deze ingewikkelde maatschappij. Ze leren een positieve en onderzoekende houding aan te nemen, waarbij respect voor anderen centraal staat. Innovatie is belangrijk voor onze school, wij zijn pioniers in hart en nieren! Iets voor jou? Reageer dan snel!

Lees meer

Open sollicitatie

Wil je bij Ambion werken maar zoek je een functie anders dan (inval)leerkracht of -onderwijsassistent? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. 

Stuur je motivatiebrief en cv mee.

solliciteer nu

Invallers

Invallers verzorgen ons onderwijs op momenten dat een leerkracht of onderwijsassistent ziek is, voor korte of langere tijd. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je onze scholen leren kennen? Meld je dan nu aan als invaller. We komen ook graag in contact met ZZP'ers.

Vul het onderstaande formulier in en upload je cv. Hopelijk kunnen we binnenkort kennismaken.

Nu aanmelden