Werken bij

Ben je een onderwijsprofessional en zoek je een uitdagende, moderne werkomgeving waar je je nog verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Ambion staat voor Ambitie in Onderwijs. Wij willen kwalitatief goed en aantrekkelijk onderwijs geven op al onze scholen. Als je bij Ambion solliciteert, verwachten we daarom dat je beschikt over de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor de betreffende functie.

Vacatures publiceren we op deze pagina. Daarnaast is het altijd mogelijk om je aan te melden als invalleerkracht of
-onderwijsassistent.

Pedagogisch/didactisch professional voor 0,8 fte

Kindcentrum Skoatterwiis is het kloppende hart van Oudeschoot. Samen met onze partners, Kinderwoud en jeugdhulp, zijn wij een veilige en fijne plek waar iedereen zich welkom voelt. Wij willen onze kinderen de tools meegeven om succesvol de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Wil jij het verschil maken voor onze kinderen? Solliciteer dan snel!

Lees meer

Open sollicitatie

Wil je bij Ambion werken maar zoek je een functie anders dan (inval)leerkracht of -onderwijsassistent? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. 

Stuur je motivatiebrief en cv mee.

solliciteer nu

Invallers

Invallers verzorgen ons onderwijs op momenten dat een leerkracht of onderwijsassistent ziek is, voor korte of langere tijd. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je onze scholen leren kennen? Meld je dan nu aan als invaller. We komen ook graag in contact met ZZP'ers.

Vul het onderstaande formulier in en upload je cv. Hopelijk kunnen we binnenkort kennismaken.

Nu aanmelden