Werken bij

Ben je een onderwijsprofessional en zoek je een uitdagende, moderne werkomgeving waar je je nog verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Ambion staat voor Ambitie in Onderwijs. Wij willen kwalitatief goed en aantrekkelijk onderwijs geven op al onze scholen. Als je bij Ambion solliciteert, verwachten we daarom dat je beschikt over de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor de betreffende functie.

Vacatures publiceren we op deze pagina. Daarnaast is het altijd mogelijk om je aan te melden als invalleerkracht of
-onderwijsassistent.

Schooldirecteur (0.8 - 1.0 fte) - De Feart

Altijd al willen werken op een samenlevingsschool? Dan is dit je kans! Voor samenlevingsschool De Feart zoeken wij een directeur (0.8-1.0 fte). In een samenleving vol diversiteit leren onze leerlingen om de verbinding te zoeken en vertrouwen te hebben in de ander. Creatieve vaardigheden, persoonsontwikkeling en burgerschapsvorming spelen een belangrijke rol op onze school.

Lees meer

Schooldirecteur (0.8 - 1.0 fte) - OBS van Maasdijkschool

De Van Maasdijkschool, een dijk van een school! Voor deze school zoeken wij een dijk van een directeur (0.8-1.0 fte). Geef je leiding vanuit vertrouwen, heb je een goede dosis humor en kun je het team prikkelen om tot nieuwe inzichten te komen? Dan maken we graag kennis met jou!

Lees meer

Schooldirecteur (0.6 fte) - OBS Trijegeaster Honk

Wij zoeken een directeur voor OBS Trijegeaster Honk (0.6 fte). Op deze dorpsschool zorgen we voor een veilige, moderne leeromgeving waarin een kind zich optimaal kan ontplooien. Op zijn eigen tempo en met zijn of haar eigen talenten en interesses. Iets voor jou? Reageer dan snel!

Lees meer

Open sollicitatie

Wil je bij Ambion werken maar zoek je een functie anders dan (inval)leerkracht of -onderwijsassistent? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. 

Stuur je motivatiebrief en cv mee.

solliciteer nu

Invallers

Invallers verzorgen ons onderwijs op momenten dat een leerkracht of onderwijsassistent ziek is, voor korte of langere tijd. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je onze scholen leren kennen? Meld je dan nu aan als invaller. We komen ook graag in contact met ZZP'ers.

Vul het onderstaande formulier in en upload je cv. Hopelijk kunnen we binnenkort kennismaken.

Nu aanmelden