Werken bij

Ben je een onderwijsprofessional en zoek je een uitdagende, moderne werkomgeving waar je je nog verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou!

Ambion staat voor Ambitie in Onderwijs. Wij willen kwalitatief goed en aantrekkelijk onderwijs geven op al onze scholen. Als je bij Ambion solliciteert, verwachten we daarom dat je beschikt over de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor de betreffende functie.

Vacatures publiceren we op deze pagina. Daarnaast is het altijd mogelijk om je aan te melden als invalleerkracht of
-onderwijsassistent.

Beleidsadviseur HR met visie, ambitie en ontwikkelkracht (0,7-0,9 fte)

Ook de komende jaren blijft Ambion zich ontwikkelen als een kwalitatieve moderne onderwijsorganisatie en werkgever. Wij zijn ervan overtuigd dat HR in de realisatie van de Ambion doelstellingen een belangrijke rol speelt door optimalisatie en vernieuwing. Natuurlijk zoeken wij niet alleen naar ideeën, juist aan de realisatie van die ideeën in de verbinding en vanuit vertrouwen hechten wij grote waarde. Iets voor jou? Reageer snel!

Lees meer

Open sollicitatie

Wil je bij Ambion werken maar zoek je een functie anders dan (inval)leerkracht of -onderwijsassistent? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. 

Stuur je motivatiebrief en cv mee.

solliciteer nu

Invallers

Invallers verzorgen ons onderwijs op momenten dat een leerkracht of onderwijsassistent ziek is, voor korte of langere tijd. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je onze scholen leren kennen? Meld je dan nu aan als invaller. We komen ook graag in contact met ZZP'ers.

Vul het onderstaande formulier in en upload je cv. Hopelijk kunnen we binnenkort kennismaken.

Nu aanmelden