Werken bij

Ben je een onderwijsprofessional en zoek je een uitdagende, moderne werkomgeving waar je je nog verder kunt ontwikkelen? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou! Onze vacatures kun je hieronder vinden. Wil je een open sollicitatie sturen, dan kan dit uiteraard ook. We komen graag met je in gesprek. Tot ziens!

Open sollicitatie

We nodigen je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. Dit kan via onderstaande link. 

solliciteer nu

Invallers

Invallers verzorgen ons onderwijs op momenten dat een leerkracht ziek is voor korte of langere tijd. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je onze scholen leren kennen? Schrijf je dan nu in als invaller. We komen ook graag in contact met ZZP'ers.

Nu inschrijven

Administratief medewerker (16 uur)

Eerst het kind en dan de leerling. Dat is waar wij als team van SBO It Oerset voor gaan en staan. Je gaat deel uit maken van een bevlogen team waarbij gezamenlijke verantwoordelijkheid op 1 staat. Je krijgt de kans te werken met leerlingen die jou nodig hebben om de volgende stap in hun ontwikkeling te kunnen zetten. De werkdagen zijn maandag en vrijdag.

Lees meer

Beleidsadviseur HR

Ben jij iemand die personeel binnen het onderwijs de belangrijkste schakel vindt? Is jouw passie het binden en boeien van mensen in hun werkzaamheden binnen Ambion en wil je hier de komende jaren aan meebouwen? Dan is onderstaande vacature helemaal iets voor jou!

Lees meer

Beleidsadviseur Communicatie & Marketing

Onze organisatie is volop in beweging en ambitieus. De afgelopen jaren is een mooie basis gelegd om de komende jaren op verder te bouwen en voor de regio een aantrekkelijke onderwijsorganisatie te zijn voor leerlingen, ouders en professionals. Hiervoor zoeken wij een Beleidsadviseur Communicatie & Marketing (0,6 fte) die hieraan een belangrijke bijdrage wil leveren vanuit kennis, ervaring en persoonlijkheid.

Lees meer